Akik már bizalmat szavaztak nekünk, így gondolnak ránk

Ügyfeleink rólunk mondták

Vállalkozásom elindításához sok segítséget, tanácsot kaptam. Az elmúlt egy évben is mindig számíthattam a TIM Consulting pontos és precíz munkájára.

L. László

mezőgazdasági gépjavító

Kezdő vállalkozóként útmutatást kaptam a számomra legkedvezőbb vállalkozási forma és adózási mód kiválasztásához, valamint részletes tájékoztatást az igénybe vehető támogatásokról. Csak ajánlani tudom a könyvelőirodát.

F. Szintia

fodrászmester

Már négy éve dolgozunk együtt zökkenőmentesen. Gyorsan kapok naprakész információkat a könyvelési adatokon kívül a rám vonatkozó jogszabály változásokról. Számomra fontos a heti rendszerességű kommunikáció a felmerülő kérdések miatt. Maximálisan elégedett vagyok.

F. Gábor

kertépítő vállalkozó

Tímeától pontos és rugalmas munkavégzést tapasztalok, abszolút megfizethető árak mellett. Közvetlen ügyfélkapcsolat és a határidők pontos betartása nála alap.

H. Ferenc

kőművesmester

Egy ismerősömön által találtam rá a könyvelőirodára. Mindenképpen olyan szakembert szerettem volna, aki biztonságérzetet nyújt számomra azzal, hogy a cégem könyvelése a legjobb kezekben van. Megtaláltam.

H. Norbert

ügyvezető

Tímea pár hónapja végzi cégem könyveléséi feladatait. Ez idő alatt bizonyította rátermettségét és igényességét.

Gy. Barnabás

ügyvezető

Pontosan egy évvel ezelőtt döntöttem a könyvelőváltás mellet. Nem bántam meg, mert egy kedves, megbízható, segítőkész embert ismerhettem meg Tímea személyében.

Gy. Zsuzsanna

boltvezető

Miután elhatároztam, hogy vállalkozó szeretnék lenni, jött ez első komoly feladatom: a könyvelőválasztás. Magabiztos tudást kerestem, amit szerencsére sikerült megtalálnom.

G. Kata

hajfonó, alkalmi frizura készítő